marți, 20 decembrie 2016

A crescut numarul MORTILOR in MASACRUL de la Berlin! Ultimele informatii despre autorul carnagiului, un refugiat islamist

Politia germana anuntat, marti dimineata, ca numarul celor care si-au pierdut viata luni seara in Berlin, la targul de Craciun, a ajuns la 12, dupa ce un camion a intrat in multime.
Numarul ranitilor, potrivit ultimelor informatii, este 48.
Desi unul dintre atacatori a fost arestat iar Organizatia terorista Statul Islamic a revendicat pe Twitter atacul, autoritatile germane sunt inca destul de rezervate in a anunta ca este, cu siguranta, un atac terorist. Se pare ca autoritatile inca ar lasa impresia ca nu se exclude varianta unui accident. O varianta care nu prea are cum sa fie sustinuta. In zona nu avea ce cauta un camion plin cu tevi metalice, scrie presa germana. La volan ar fi trebuit sa fie un sofer polonez, dar se pare ca masina a fost furata. Soferul polonez a fost gasit mort in camion. Se pare ca ar fi fost indeparat pentru ca la volan sa urce un islamist.
Presa locala germana scrie despre atacator ca ar fi un refugiat despre care autoritatile stiu exact ca a intrat pe teritoriul german in februarie 2016.
Teribilul incident s-a petrecut peste drum de biserica Kaiser Wilhelm Memorial.
Camionul care a intrat luni in multime apartine unei companii poloneze inregistrate la Gdansk. Patronul companiei a confirmat pentru AFP ca a pierdut legatura cu soferul de pe camionul in cauza. Incidentul aminteste de atentatul comis la Nisa (sudul Frantei) in luna iulie, cand un francez de origine tunisiana a intrat in plin cu un camion de 19 tone in multimea adunata pe faleza pentru a urmari focurile de artificii de Ziua Bastiliei, ucigand 86 de persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum se calculeaza consumul la 100 de km

Pentru acest calcul, se foloseste o simpla formula matematica. 100 x a / b unde: a = cantitatea de combstibil din rezervor b = numarul de ...