miercuri, 30 noiembrie 2016

Conform ultimului sondaj de opinie PSD obține 45%, iar PNL 20%

Un nou sondaj scoate din minți pe Klaus Iohannis – Ziua Națională. După ce a furat case cu acte false a furat și Ziua Națională a României pe care a transformat-o în Ziua Națională Klaus Iohannis. Gafele neamțului și ale paparudei Alina Ghorghiu trag PNL în jos. Mai ales declarația că USL la momentul când a obținut un procent de 70% la alegerile locale și parlamentare din 2012 a fost un proiect prost i-a atras aprobiu public. La toate gafele se mai adaugă și PDL-ul care s-a ascuns în PNL, apoi fuga parlamentarilor când trebuiau să voteze legi pentru români. Pe scurt, toate acțiunile liberalilor au dat de gândit fiindcă structura lor politică se bazează pe principiul PDL-iștilor: Trebuie să radem tot! Pensii mici. Salarii mici și sprijin necondiționat pentru bănci și multinaționale.

Un sondaj intern al unui partid cu mari șanse să intre în Parlament ne arată care este fotografia la zi a vieții politice, iar dacă duminica viitoare am avea alegeri, atunci PSD și Gabriela Firea ar spulbera totul în cale. Conform sondajului, PSD ar obține 45% la alegerile din 11 decembrie, dar atrage atenția și capitalul de popularitate al Gabrielei Firea, care a ajuns la 63% grad de încredere.

În rândul partidelor, remarcăm un al doilea sondaj în care PNL se prăbușește abrupt și ajunge la 20%. Surpriza este reprezentată de PMP, care ajunge la 9%, asta după ce în alte sondaje erau cotați la 5-6%.
Iată clasamentul pe partide:

PSD - 45%
PNL - 20%
PMP - 9%
USR - 6%
ALDE - 6%
UDMR - 5%
PRU - 2%

La capitolul încredere remarcăm scorul foarte mare al Gabrielei Firea, dar și cel al lui Victor Ponta. De asemenea, este de remarcat că Traian Băsescu urcă serios la capitolul încredere și ajunge la 35%.

Iată clasamentul pe cota de încredere a liderilor politici:

Gabriela Firea - 63%
Victor Ponta - 50%
Klaus Iohannis - 46%
Dacian Cioloș - 48%
Traian Băsescu - 35%
Călin Popescu Tăriceanu - 34%
Alina Gorghiu - 21%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LOVITURĂ pentru șoferi: Ar putea pierde permisul mai UȘOR

Noi vești pentru conducătorii auto din întreaga țară.  Lovitură grea pentru șoferii începători. Aceștia ar putea pierde mult mai ușor perm...