joi, 6 aprilie 2017

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Sebeș a murit în urma unui accident rutier grav petrecut în această dimineața în Franța.

Potrivit presei din Franța, Alex, aflat la volanul unei dube, ar fi intrat în plin într-un camion cu remorcă pe RN 141. Tânărul șofer a murit pe loc.
O parte din colegii acestuia dau vina pe companiile de transport care îi forțează pe șoferi să parcurgă mii de kilometric fără pauză, conform hunedoaralibera.ro.
Alex era angajat al firmei Excelent din Aiud, iar colegii acestuia susțin că a fost obligat să parcurgă 1950 de kilometrii în 20 de ore. Tânărul șofer a explicat colegilor că este obosit, dormise două ore în trei zile, însă nimeni nu a avut ce face.
Sute de mesaje curg pe rețelele de socializare unde șoferii externi își arată nemulțumirea față de responsabilii firmelor de transport și modul în care își tratează conducătorii auto.

PROPUNERE COLABORARE TRACTIONISTI

PROPUNERE COLABORARE TRACTIONISTI  Firma din Spania de transport, cu sediul in Barcelona cauta colaboratori  Datorita cresterii enorme din u...