vineri, 24 februarie 2017

Șofer de TIR, găsit mort în cabină!

Un șofer de tir, care tranzita județul Vâlcea, a fost găsit decedat în cabina tirului în seara zilei de miercuri, 22 februarie 2017. Șoferul oprise tirul într-o parcare din Râmnicu Vâlcea și intenționa să se odihnească. Cel mai probabil cauza morții poate fi un infarct miocardic, însă medicii legiști trebuie să se pronunțe în acest caz. Autopsia trupului neînsuflețit al șoferului de tir se va efectua în cursul zilei de joi, 23 februarie 2017, pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului.
O altă tragedie asemănătoare a avut loc săptămâna trecută, atunci când un tânăr român care muncea în străinătate tot ca şofer de tir, a fost găsit mort într-o parcare din Germania.
Nu se știe dacă bărbatul ar fi avut probleme cu inima sau tragicul incident s-ar fi produs, ca și în alte cazuri, din cauza epuizării. Colegii acestuia, împreună cu Sindicatul Solidaritatea Șoferilor Drumuri Bune, au pornit o acțiune de strângere de fonduri pe rețelele de socializare pentru a-i aduce trupul neînsuflețit înapoi acasă.

Un astfel de apel la solidaritate a fost făcut pe pagina Poveşti de prin parcări: „Şi când stai şi te gândeşti că sunt foarte mulţi care ne zic, că ce facem noi de vrem aşa mulţi bani ca şoferi? Păi ce facem? În unele cazuri, murim singuri prin parcări obscure, fără să ne ajute cineva, fără să ne plângă cineva…”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cum se calculeaza consumul la 100 de km

Pentru acest calcul, se foloseste o simpla formula matematica. 100 x a / b unde: a = cantitatea de combstibil din rezervor b = numarul de ...